Aggregaat 2000 watt huren

Je wilt in de zomer buiten een feestje geven, maar er is geen stroom nabij? Een aggregaat huren is de oplossing! Wel zo gemakkelijk. Een springkussen gebruiken op een veld zonder stroom? Een aggregaat is een goede oplossing! Wel zo gemakkelijk! Een skydancer / skytube aan de weg zetten zonder stroom? Huur een stille aggregaat erbij! Een abraham of sarah pop opblazen zonder kabels te trekken. Huur een aggregaat erbij! Onze nieuwe aggregaat kunt u nu huren bij Handig Verhuur. Als u de aggregaat huurt bij Handig Verhuur krijgt er een lege jerrycan bij. Een Honda aggregaat zijn de beste aggregaten die er maar zijn! De aggregaat kan u huren en makkelijk verplaatsen door de Honda handgrip, hiermee kunt u de aggregaat makkelijk met een hand optillen.


Productinformatie
Aggregaat merk Honda!
Piekvermogen 2000watt
Continuevermogen 1600 watt

De jerrycan en inhoud van de tank is leeg. We kunnen de aggregaat ook vol leveren tegen de meerprijs van benzine op dat moment

Afhalen & Bezorgen Afhalen van de producten kan gedaan worden op 2 vestigingen in Bergschenhoek (hoofdlocatie) en Maassluis (afhaallocatie). Bezorging voor het brengen en halen is ook mogelijk. Dit is afhankelijk van de afstand en aantal producten. Neem voor bezorgtarieven even contact op via het telefoonnummer of contactformulier!

€45,00
(€ 54,45 incl. 21% BTW)


?>