Navigatie Canada

Een navigatie voor Canada huren doet u bij Handig Verhuur. De navigatie van de Canada is altijd up-to-date door de lifetime updates en maps. Het is een navigatie voor Canada die makkelijk te plaatsen is op elk voertuig. Kaarten zijn beschikbaar in 2D, wat het makkelijk maakt om te rijden in verschillende steden in Canada. De navigatie uit ons assortiment wordt op grote schaal gebruikt in Canada. Uit eigen ervaring is het een super navigatie om te huren!

Productinformatie

  • Kaarten van heel Canada
  • Inclusief aanstekeringang, multitouchscreen voor makkelijk bediening
  • Recente kaarten, lifetime updates. Prijs 1,20 per dag,- (1,45 Incl. BTW) Borg van 100 euro wat direct weer wordt teruggestort naar inname navigatie.

Werkwijze Reserveren
U doet een reservering via het reserveringsformulier. Dan krijgt u een factuur (incl. borg) met iDEAL betalingsmogelijkheden in uw mail. Als de factuur via overboeking, iDEAL of contant is betaald, wordt de Tomtom voor uw gereserveerd.

Ophalen
U kunt de Navigatie komen halen bij ons bedrijf. (Vanuit de vestiging in Bergschenhoek, ideaal gelegen tussen de A12 en A13 en A20, tussen Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer zijn we bereikbaar voor alle particulieren en bedrijven in provincie Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant).

Terugbrengen
U dient het navigatiesysteem bij ons te retourneren. We controleren de navigatiesystemen op gebreken (wat nog niet is voorgekomen gelukkig). Dan ontvangt u het borgbedrag direct terug op uw rekening. http://www.handigverhuur.nl/bestellen/

€1,20
(€ 1,45 incl. 21% BTW)


?>