Oprijplaat 3 x 1 meter huren - 1 dag

Bent u bezig met het organiseren van een evenement of heeft u een verbouwing en heeft u last van ongelijke of slechte ondergrond en wilt u hiervoor versteviging?

Dan bieden de rijplaten een oplossing voor u. De rijplaten zorgen voor een stevige en gelijke ondergrond. Op deze manier kunt u er makkelijk overheen rijden met vrijwel alles, ook vrachtwagens. De rijplaten maken het vervoer op evenementen en bouwplaatsen makkelijker.

Dit zorgt ervoor dat het vervoer ook makkelijker wordt. U verliest geen tijd en moeite meer door vervelende ondergronden die het proces moeilijker maken.

Doordat u nu een gelijke en stevige ondergrond heeft, kunt u ook op de lastig te bereiken plekken komen. Dit bespaart u dan weer tijd en geld.

De rijplaten bieden dus de oplossing voor een makkelijker proces bij lastige situaties door slechte ondergrond.


Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u deze rijplaten maar tijdelijk nodig heeft. Rijplaten kopen is dan geen optie. Dit doordat de rijplaten na gebruik moeilijk op te slaan zijn.

Vooral wanneer u gebruikt heeft gemaakt van een groot aantal rijplaten. Het is zonde om uw ruimte te verspillen aan rijplaten die u niet gebruikt.

Onze rijplaten verhuur biedt hier de ultieme oplossing voor! Bij ons kunt u de rijplaten goedkoop huren. Op deze manier heeft u rijplaten tot uw beschikking over de gewenste periode.

Na afloop van deze periode zit u dan niet meer vast aan de rijplaten. Dit bespaart u dan weer ruimte en geld!


Bij ons kunt u het aantal benodigde rijplaten selecteren en de gewenste periode die u over deze rijplaten wilt beschikken. Vervolgens kan er gekozen worden of deze zelf opgehaald worden of dat de rijplaten geleverd worden. De prijs wordt bepaald op het aantal rijplaten die gehuurd worden en de periode. Daarbovenop komen nog de transportkosten en eventuele laad- en loskosten.

De transportkosten worden bepaald op basis van de afstand en aantal.

De laad- en loskosten worden bepaald op het aantal rijplaten. Dit alles bij elkaar zal de huurprijs bepalen.


De rijplaten worden aangeboden in de volgende standaardmaat;

Lengte; 3 meter / Breedte; 1 meter / Dikte; 20 centimeter.

Deze maat is de meest voorkomende en gebruikte maat die er is. Dit komt doordat deze maat het makkelijkst te plaatsen is. Deze maat biedt de beste precisie in alle situaties. De breedte van 1 meter maakt het makkelijk de rijplaten naast elkaar te voegen. Verder hebben de rijplaten een last van 58 ton. Een vrachtwagen kan dus makkelijk over deze rijplaten zonder dat deze beschadigd raken. Daarnaast zijn de rijplaten ook voorzien van anti-slip. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat er mensen

of wagens uitglijden over de rijplaten. Dit is van groot belang wanneer u veel gebruik maakt van de rijplaat en er veel mensen of kostbare goederen overheen vervoerd worden.

€4,99
(€ 6,04 incl. 21% BTW)


?>