Constructietent 10 x 21m

Deze constructietent, ook wel een aluhal genoemd is geschikt voor een bruiloft of een business event maar is ook prima inzetbaar als cateringtent. De tent is volledig uitgevoerd in witte verduisterde zielen waardoor daglicht buiten blijft.

De constructietent is in verschillende maten verkrijgbaar ( 10 x 3m, 10 x 6m, 10 x 9m, 10 x 12m, 10 x 15m, 10 x 18m en 10 x 21m ) In de kortste uitvoering is hij rechthoekig en maar 5 m lang. In zijn langste uitvoering is deze tent 15 m lang. De constructietent heeft een standaard zijkanthoogte van 3 m. De tent is volledig verduisterd, waardoor met licht, lasers, video enz. ook overdag een grandioze show neergezet kan worden. De tent wordt volledig voorzien van vlondervloer geleverd.

De zijkanten zijn door middel van een rits open te maken en kunnen opzij worden geschoven om een kant open te maken. Het is dus niet nodig om de zijkanten te verwijderen, zodat bij plotseling opkomend slecht weer de tent snel en gemakkelijk te sluiten is, zodat u de tent minder snel hoeft te ontruimen en u uw evenement ook bij minder goed weer met een gerust hart door kunt laten gaan.

Het bezorgen van de tenten is mogelijk voor een meerprijs.


€0,00
(€ 0,00 incl. 21% BTW)


?>