• Springkussen

    Springkussen

    Springkasteel voor 16 kinderen. Grootste formaat 7,5 meter x 6,5 meter. Plezier gegarandeerd!!!

  • Oud hollandse spellen

    Oud hollandse spellen

    Test je reflex! Vang de stok voordat hij op de grond valt. Ideaal spel voor buurtfeesten en bbq's!

Handig Verhuur

Handig Verhuur verhuurt alles voor u evenement!


Handig Verhuur is gespecialiseerd in partyverhuur van spullen voor elk feest en evenement. Gericht op particulieren en bedrijven.

Door jarenlange ervaring in de verhuurmarkt kunnen onze producten geleverd worden tegen een aantrekkelijke prijs. Zakelijk en particulier hechten we waarde aan betrouwbaarheid, service en afspraken nakomen. Ons doel is om te luisteren naar de klant en ervoor te zorgen dat elk evenement goed verloopt.


Wat kunt u bij ons huren?


Handig Verhuur heeft een zeer ruim assortiment. Sommige huurproducten staan nog niet bij ons op de website handigverhuur.nl, dus als u iets zoekt neem even contact op via 0105299321. We geven u graag een aantal leuke voorbeelden van de mogelijkheden en denken met u mee.

Handig Verhuur is constant bezig met het uitbreiden van het assortiment. Heeft u bijvoorbeeld een leuke manier nodig om uw gasten te verwelkomen op uw evenement en alvast wat producten uit te stallen? Huur dan een mooie marktkraam, verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Houdt u een barbecue of buurtfeest? Dan heeft Handig Verhuur verschillende terras verwarmers, BBQ apparatuur, biertappen en keukenbenodigdheden voor uw evenement beschikbaar. Naast alle apparatuur is het ook mogelijk spullen voor vermaak te huren. Huur bijvoorbeeld een springkussen of een popcornmachine. Praktische huurproducten zijn ook beschikbaar, zoals barren, dranghekken, mobiele toiletten, partytenten en podiums. Wilt u uw evenement nog een beetje extra aankleding geven? Huur dan een Skydancer of een grote Abraham/Sarah opblaaspop. Daarnaast zijn er verschillende soorten meubilair beschikbaar zoals: Statafels met hoezen, Luxe stoelen en verschillende soorten tafels.

Nieuw in ons assortiment is de bruiloft collectie, alles ter decoratie voor uw bruiloft kunt u bij ons huren en veel van de producten hebben de mogelijkheid om aangepast te worden aan het thema van uw bruiloft. Zoekt u bijvoorbeeld naar een trouwprieel met een witte voile of naar een champagneboom met kleine frambozen in de glazen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, want alles is mogelijk.


Waar kunt u spullen huren?


Onze afhaallocatie bevindt zich in Bergschenhoek. Transport voor het ophalen en brengen van de gehuurde producten verzorgen we in heel de Benelux. Ons bedrijf heeft ook een mogelijkheid voor opzetservice en begeleiding voor alle gehuurde producten. Wij leveren door heel Nederland waaronder: Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Delft Zoetermeer, Middelburg, Breda, Dordecht, Bergschenhoek, Voorburg en nog veel meer!


Geen probleem! Alles is mogelijk!


Alle Prijzen in deze huurgids zijn exlusief BTW* *De prijzen uit de categorie Bruiloft zijn wel incl. BTW