Springkussen de koe

Boerderij dieren wie wordt daar nou niet vrolijk van? Met dit vrolijke springkussen blijft geen enkel kinderfeest nog saai. Zodra kinderen de vrolijke koe zien zullen ze zo snel mogelijk hun schoenen uittrekken en beginnen met springen. Door de kracht van het springen begint de koe te dansen. Hierdoor is het springkussen ook nog eens een mooie blikvanger voor uw evenement doordat hij vrolijkheid en plezier uitstraalt.

Dit springkussen met koe op het dak is ideaal voor verschillende kinderfeesten zoals: verjaardagen, festivals, open dagen en ander soort evenementen met kinderen. Het springkussen is ontworpen met een boerderij thema, dit komt door de koe die zich boven op het dak van de attractie bevindt. Daarnaast zijn ook de zijwanden en de achterwanden beplakt met afbeeldingen van clowns. Het springkussen is overdekt waardoor de kinderen beschermt zijn tegen felle zon en regenbuien.

Het springkussen wordt opgerold geleverd wat ervoor zorgt dat het springkussen makkelijk kan worden verplaatst over bijvoorbeeld een voetbalveld. De huur van het springkussen is inclusief blower en veranker materiaal. Het springkussen beschikt over alle verplichte Nederlandse keuringspapieren waardoor de veiligheid van de kinderen verzekerd is.

Productinformatie

  • Lengte 5.2 meter, Breedte 4.0 meter, Hoogte 4.0 meter
  • Gewicht +/- 120 kilo
  • Geschikt voor 8-12 kinderen tegelijk
  • Geschikt voor binnen en buiten gebruik
  • Inclusief blower, haringen en grondzeil
  • Op- en afbouwservice €50,- inclusief BTW


€103,31
(€ 125,01 incl. 21% BTW)


?>