Springkussen Midi Jungle

Binnen deze jungle is genoeg te beleven. Zo is er een kleine glijbaan en bevinden er zich verschillende obstakels in het jungle thema springkussen. Geef bijvoorbeeld een klap tegen de boksballen of klauter door de verschillende obstakels die in de buik van het springkussen te vinden zijn. Genoeg van al het plezier? Verlaat dan het jungle springkussen weer met een vaart via de glijbaan geplaatst aan de zijkant van de attractie.

Huur deze jungle attractie voor verschillende evenementen met kinderen. Evenementen zoals sportdagen, festivals met kinderen, kinderfeesten en zeskampen zijn ideaal voor dit springkussen. Het springkussen heeft een jungle thema door de bomen aan de zijkanten en natuur. De attractie is ontworpen voor kleine kinderen tot ongeveer 12 jaar, maar grotere kinderen kunnen ook uitgedaagd worden om deze gevaarlijke jungle.

Het jungle springkussen attractie wordt opgerold geleverd wat ervoor zorgt dat het springkussen makkelijk kan worden verplaatst over bijvoorbeeld een voetbalveld. De huur van het springkussen is inclusief blower en veranker materiaal. Het jungle springkussen beschikt over alle verplichte Nederlandse keuringspapieren waardoor de veiligheid van de kinderen verzekerd is.


Productinformatie

  • Lengte 4,3 meter, Breedte 4,5 meter, Hoogte 3,4 meter
  • Gewicht +/- 110 kilo
  • Geschikt voor 8-12 kinderen tegelijk
  • Geschikt voor binnen en buiten gebruik
  • Inclusief blower, haringen en grondzeil

€60,00
(€ 72,60 incl. 21% BTW)


Prijs per extra dag: € 30,00
(€ 36,30 incl. 21% BTW)

?>