Stormbaan piratenschip 17 meter

Huur de piraten stormbaan attractie voor een spannend spelelement op elk kinderfeest, partij of sportdag. De stormbaan attractie is ontworpen voor twee deelnemers die het tegen elkaar opnemen. Wie kan er het eerst de finishlijn bereiken door de obstakels te ontwijken, naar de top te klimmen en van de glijbaan af te glijden om als winnaar onderaan te verschijnen? Organiseer bijvoorbeeld een zeskamp of een tijdrace, hierdoor wordt het een extra spannend evenement wat zorgt voor uren vermaak.

Deze mooie stormbaan van wel 17 meter lang. De stormbaan zorgt voor uren speelplezier door de vele hindernissen die de attractie met zich mee brengt. Allereerst worden de reflexen van de deelnemers getest door de verschilende buizen te ontwijken. Gevolgd door vele doorgangen van de stormbaan waar de deelnemers zich een weg doorheen moeten vinden. Met als laatste beproeving een race naar de top met een klimmuur als hindernis. Met als beloning een glijbaan waarmee de deelnemers naar de finishlijn kunnen glijden.

De stormbaan wordt geleverd in twee losse delen waardoor het springkussen makkelijk over bijvoorbeeld een voetbalveld kan worden gerold en ook makkelijk kan worden getransporteerd. De stormbaan attractie beschikt over alle verplichte Nederlandse keuringspapieren waardoor de veiligheid van de kinderen/deelnemers verzekerd is.

Productinformatie

  • Lengte 17.3 meter, Breedte 3,6 meter, Hoogte 6,5 meter
  • Gewicht +/- 220 kilo
  • Geschikt voor 8-12 kinderen tegelijk
  • Geschikt voor binnen en buiten gebruik
  • Inclusief blower, haringen en grondzeil
  • Op- en afbouwservice €70,- inclusief BTW
€227,27
(€ 275,00 incl. 21% BTW)


?>